Het Koetshuis biedt tal van mogelijkheden naar kleinschalige feesten en samenkomsten toe. Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen. Bespreek de mogelijkheden gerust met uw gastheer.

BRASSERIE 

Het Koetshuis is een stijlvolle, hedendaagse en vooral gezellige brasserie waar iedereen zich thuis voelt: zowel toeristen als zakenmensen, trendy en gewone mensen … jong en oud. 
De menukaart is even veelzijdig: van pastagerechten tot een heerlijke steak of frisse salade. Maar u kan ook terecht voor de klassiekers zoals koninginnenhapje, vlaamse karbonade of sappige spareribs met currymayonaise.  UIteraard zijn verschillende foodconcepten mogelijk.

De brasserie biedt  plaats tot 50 personen en kan volledig worden afgehuurd tijdens de wintermaanden. 

WINTERTUIN 

De Wintertuin met haar grote glaspartijen is een aantrekkelijke entourage voor zowel een informeel als een zakelijk tafelgebeuren. De enorme ramen zorgen voor een zee van licht en een vormen een vanzelfsprekende eenheid met het schaduwrijke zomerterras met de enorme platanen, zeer typerend voor het Koetshuis. 

De Wintertuin biedt plaats aan 100 personen.  

TERRAS 

Bij het binnenwandelen van het Domein Bokrijk langs de centrale parking aan het Kasteel wordt de bezoeker aangenaam verrast door het grote terras met zijn immense platanen. 

VLIERBLOESEM 

De oorspronkelijke zolder van het Koetshuis werd verdeeld in 2 aparte zaaltjes, duidelijk van elkaar gescheiden door mooie glaspartijen. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden dat de zalen door verschillende groepen tegelijk in gebruik genomen worden, zonder afbreuk te doen aan de privacy en de intimiteit van de feestjes. 
Het oude dakgebinte, de open haard,  oude recepturen van cake en aardbeiengelei, de houten vloer, het schemerlicht dragen bij tot een gezellige en huiselijke sfeer. 
Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor communiefeesten, verjaardagsfeestjes, familiale feesten, maar ook voor de ontvangst van groepen. Bij goed weer wordt het terras van de binnenkoer van het Kasteel gebruikt voor het ontvangstgedeelte. Zaal Vlierbloesem bevindt zich op de 1ste verdieping en is enkel bereikbaar via de trap. Deze zaal heeft een capaciteit van max. 60 personen.

ROZEMARIJN 

Zaal Rosemarijn bevindt zich op de 1ste verdieping, parallel aan zaal Vlierbloesem. Ook deze zaal is enkel via de trap bereikbaar en heeft een capaciteit van maximaal 30 personen.