FAMILIEFEESTEN EN ACTIVITEITEN

Het Koetshuis biedt een unieke intieme sfeer voor verjaardagsfeesten, jubilea, babyborrels en andere vieringen. Door haar ligging vlakbij de grote speeltuin het Bokrijkpark is het Koetshuis een uitgelezen familiale uitvalsbasis. De authentieke sfeer en het gemoedelijke kader zorgen voor de juiste stemming. We hebben een breed aanbod aan beproefde foodconcepten maar passen onze kwaliteitsconcepten moeiteloos aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen aan. Heeft u vragen of ideeën? Neem contact op met uw gastheer in het Koetshuis. Elk onvergetelijk event begint immers met een goed gesprek. 

Bekijk onze zalen en hun capaciteit. Bekijk onze communieformule. I Bespreek de mogelijkheden op maat met uw gastheer.

PERSONEELS EN BUSINESSEVENTS

Wil u uw klanten, collega's of werknemers ontvangen in een authentiek, harmonieus kader voor een zakenlunch of overleg? Dan biedt het Koetshuis tal van mogelijkheden. Wat dacht u van het Koetshuis voor uw after-work-borrel? Het Koetshuis is een ideale locatie voor kleinere groepen. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring als kwalitatieve cateraar. Samen realiseren we uw doelstellingen. Leg ons uw vraag voor, wij bieden graag de ideale oplossing. 

VERGADERING

Door haar strategische ligging, de sfeer van rust, sereniteit en onthaasten is het domein Bokrijk de uitgelezen locatie voor uw dagseminarie. De bovenzalen van het kasteel werden gerenoveerd tot drie conferentieruimes, uitgerust met moderne communicatiemiddelen en apparatuur. 

Domein Bokrijk staat in voor de verhuur van deze vergaderzalen, de nodige audiovisuele middelen en draadloos internet. De vergaderruimte kan naar keuze worden opgesteld. De catering van deze zalen wordt op gastvrije en professionele wijze verzorgd door het Koetshuis-team. 

Deze zalen reserveren? 011 265300 of vergaderzalenbokrijk@limburg.be

ONTBIJT, LUNCH, RECEPTIE, DINER EN SNACKS

In het Koetshuis vindt u een kwalitatieve brasserie. Maar voor u leveren we maatwerk. Een uniek verjaardagsfeest? Een amicaal fiets- en wandelontbijt? Onze foodconcepten komen tegemoet aan al uw wensen. Geef ze ons door, wij maken er een ervaring van om te koesteren. 

Wilt u verrast worden door onze chef? Dan is het verrassingsmenu misschien wel iets voor u. Klik hier.