Werken bij Aromazz

aromaZZ is een gevestigde waarde binnen het horeca- en eventlandschap in Limburg. We spelen een voortrekkersrol in de sector en beheren enkele van de mooiste eventlocaties in de regio. Als cateraar en uitbater leveren we kwaliteit, originaliteit en flexibiliteit. Ons vak draait natuurlijk  in de eerste plaats om mensen: Ons bedrijf draagt een frisse, pittige en inspirerende naam, maar wordt dagelijks gekruid door het enthousiasme van een gedreven team. Kom je bij ons werken? Dan kom je terecht in een fijn team, krijg je collega’s waar je op kan bouwen, mogelijkheden om te groeien en een professionele opleiding op de werkvloer.  

Flexibiliteit: Eigen aan de sector, maar ook handig voor jou

De horeca- en evenementensector draait ook en vooral buiten de kantooruren, dat moeten we jou vast niet vertellen. Toch zijn vaste uurroosters bij ons mogelijk. Bij aromaZZ hebben en zoeken we vaste krachten waar we op kunnen rekenen, maar evengoed flexibele bijspringers. Wil je enkele uren of dagen in de week bijverdienen als jobstudent of extra (gelegenheidsarbeid)? Ook dat kan bij aromaZZ.

Teamspirit: Samen de lat verleggen

Wij werken op maat. Klanten vertrouwen ons de bijzonderste momenten in hun leven en de uitpakmomenten van hun bedrijf toe. Dat is niet niks. We leveren service met een glimlach. Persoonlijk maar professioneel. We doen dat bovenal schouder aan schouder met onze collega’s. Ook goesting om er in te vliegen? Laat ons weten wie je bent en wat je kan en wil via dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Solliciteer hier