Vintage en cosy sfeer

Het Koetshuis ligt vlakbij de ingang en het kasteel van het idyllische Domein Bokrijk. In de sfeervolle brasserie kan u terecht voor een gevarieerd aanbod aan verrassende klassiekers, verzorgde snacks, leuke ontbijtformules, verse salades, seizoensgebonden menu’s en stevige streekbieren.  

De intieme en gezellige sfeer van het Koetshuis leent zich uitstekend voor cosy familiefeesten of recepties en kleinere professionele samenkomsten zoals vergaderingen en zakendiners.  

Bekijk hier onze brasseriekaart I Bekijk hier de eventmogelijkheden 

Unieke feestlocatie en foodconcepten

De belangrijke momenten verdienen unieke locaties. AromaZZ is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de meest unieke eventlocaties van Limburg, waaronder ook het Koetshuis. Aan dit aanbod van unieke locaties koppelen we veelzijdige en vernieuwende foodconcepten. We hebben niet alleen aandacht voor het unieke karakter van uw activiteit, maar besteden ook de nodigde zorg aan uw individuele behoeften en wensen rond allergenen, overtuigingen en voorkeuren. Meer weten over ons? Leer ons team wat beter kennen.

In het Koetshuis bieden we een aantal vaste foodconcepten aan, maar daarnaast is uiteraard alles mogelijk. Van uw feest of event maken wij een persoonlijk moment, helemaal naar uw wensen. Uw ritme is het onze. info@koetshuisbokrijk.be

Bekijk hier onze brasseriekaart en bestaande foodconcepten I Offerte op maat